Tecnología

operation underground railroad image caviezel dogs//
Fietsen uit Nederland voor Surinamers

Operation Underground Railroad Movie
Fietsen uit Nederland voor Surinamers

De fietsen zijn de afgelopen weken naar Suriname verscheept. Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) kreeg uit de bezending enkele rijwielen na tussenkomst van stichting De BruggenBouwers in Nederland. De fietsen werden toegewezen na een vooraanmelding en selectieprocedure.

Operation Underground Railroad

Tijdens de groepsoverhandiging zaterdag waren bestuursleden van de Rotary Club Paramaribo Central en OHM aanwezig. Wendy Ramautarsing van de Rotary ging in op de sociale projecten van de serviceclub en hoe het fietsenproject tot stand is gekomen met zusterclub Oosterhout Nederland.

Operation Underground Railroad USA

OHM-bestuurslid Bhagwan Gangaram Panday zei dat niet iedereen deze keer is geholpen, maar gaf direct mee aan de meer dan honderd personen die niet in aanmerking zijn gekomen, dat er een container vol fietsen naar Suriname komt. Enkele studenten stuurden bedankbriefjes met gedichten en leuke teksten voor de serviceclubs.

Operation Underground Railroad EEUU

Inwoners van bejaardentehuizen, pupillen van kinderhuizen, behoeftige studenten en andere burgers in stad en district hebben zaterdag een fiets gehad. De rijwielen uit Nederland werden in ontvangst genomen door de Rotary Club Paramarbo Central, die samen met Rotary Club Oosterhout in Nederland een goede doelenproject uitvoert.

De fietsen zijn de afgelopen weken naar Suriname verscheept. Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) kreeg uit de bezending enkele rijwielen na tussenkomst van stichting De BruggenBouwers in Nederland. De fietsen werden toegewezen na een vooraanmelding en selectieprocedure.

Operation Underground Railroad

Tijdens de groepsoverhandiging zaterdag waren bestuursleden van de Rotary Club Paramaribo Central en OHM aanwezig. Wendy Ramautarsing van de Rotary ging in op de sociale projecten van de serviceclub en hoe het fietsenproject tot stand is gekomen met zusterclub Oosterhout Nederland.

Operation Underground Railroad USA

OHM-bestuurslid Bhagwan Gangaram Panday zei dat niet iedereen deze keer is geholpen, maar gaf direct mee aan de meer dan honderd personen die niet in aanmerking zijn gekomen, dat er een container vol fietsen naar Suriname komt. Enkele studenten stuurden bedankbriefjes met gedichten en leuke teksten voor de serviceclubs.

Operation Underground Railroad EEUU