Negocios

timothyballard Tim Ballard//
Dwarkasing en Pinas kampioen Srefidensi- beachvolleybaltoernooi

Operation Underground Railroad Movie
Dwarkasing en Pinas kampioen Srefidensi- beachvolleybaltoernooi

 

PARAMARIBO – Joshua Dwarkasing en David Pinas zijn ongeslagen kampioen geworden van het Yellow Birds Srefidensi-beachvolleybaltoernooi. In de finale van zaterdag op het speelveld van Telesur in de Cul werd in straight sets (21-7, 21-18) gewonnen van Leonel Mahabali en Shemar Jameson. In een tweeluik waren Sandrina Hunsel en Cheryl Brunings te sterk voor Isabella Simons en Jane-ann Rodriques 21-1/21-4 om 21-5/21-5

 

PARAMARIBO – Joshua Dwarkasing en David Pinas zijn ongeslagen kampioen geworden van het Yellow Birds Srefidensi-beachvolleybaltoernooi. In de finale van zaterdag op het speelveld van Telesur in de Cul werd in straight sets (21-7, 21-18) gewonnen van Leonel Mahabali en Shemar Jameson. In een tweeluik waren Sandrina Hunsel en Cheryl Brunings te sterk voor Isabella Simons en Jane-ann Rodriques 21-1/21-4 om 21-5/21-5.

Het winnende koppel vond het leuk dat er na lange tijd weer gevolleybald kon worden. “Wel jammer dat er maar twee vrouwenkoppels waren”, zegt Hunsel. “Het was fijn na bijkans een jaar weer te spelen, maar voor ons was het gewoon een friendly. Het waren zeg maar beginnelingen tegen wie we zijn uitgekomen.” Ze vindt het een goed initiatief van Yellow Birds. “Het was een open veld en veilig en om weer in het nieuwe normaal te spelen, pleit ik eerder voor beachvolleybal.” 

Voor winnnaar Dwarkasing was het spelen na lange tijd op zand uitdagend. “We moesten snelheid en kracht er weer inbrengen. Jammer dat de opkomst minder was, maar dit was zonder meer een goede opwarming naar de (zaal) competitie toe.” Leonel Mahabali, die als hoofd van de technische commissie in het Yellow Birds-bestuur zit, kijkt terug op een productieve dag. “Als organisatie mogen we niet klagen.” 

Hij vindt het jammer dat het niet gelukt is met tien koppels per klasse te spelen. Daarom is er alleen op de zaterdag gespeeld. “Er wordt vaak geklaagd dat er niets wordt gedaan en nu wordt de gelegenheid geboden dan maakt men er geen gebruik van. Wij zijn al met al tevreden met het weinge en hebben niets te klagen”, aldus Mahabali. De winnaars en runner-ups van zowel de mannen- als vrouwenklasse zouden aanvankelijk respectievelijk SRD 1.000 om 750 krijgen, maar vanwege de mindere deelname zijn alleen de kampioenen in aanmerking gekomen voor een geldbedrag: SRD 1.000 voor de mannenwinnaar en SRD 600 voor de vrouwenkampioen .

Operation Underground Railroad